linkcityKiadó lakások
Ipar
Szolgáltatás
Internet
KultúraKiadó lakásokkal foglalkozó cégek

 

 Ezen az oldalon pár olyan cégnek a honlapja kerül ismertetésre, amelyek kiadó lakásokkal foglalkoznak. Lehet, hogy vannak ezeknél jobb oldalak is, de nekem mégis ezek a kedvenceim. A lista folyamatosan bővülni fog.

Kiadó Lakás City

A Kiadó Lakás City kizárólag minőségi budapesti lakásokkal foglalkozik, amelyek ráadásul azonnal költözhetőek. A lakások zöme teljes körűen berendezett, gépesített, csak elvétve lehet találni a kínálatban bútorozatlan lakást.

A honlap itt érhető el:

Kiadó lakások

Budapest Luxury Apartments

A Budapest Luxury Apartments honlap egy speciális szegmenset fed le a hazai ingatlanpiacon, amely a felső kategóriás bérelhető ingatlanokat tartalmazza. A cég kínálatában kizárólag az 1000 euró/hó bérleti díj feletti ingatlanok találhatóak meg.

A cég honlapja itt érhető el: 

Budapest Luxury Apartment

Apartments Budapest City

Az Apartments Budapest City ingatlaniroda kizárólag minőségi kiadó lakásokkal foglalkozik, a fő ügyfélköre valószínűleg angol nyelvűekből tevődik össze, mivel a honlap magyar nyelven nem is elérhető. Nagyon színvonalas mind a honlap, mind a rajta lévő ingatlanválaszték. Új építésű és felújított lakások egyaránt szép számban találhatóak a honlapon.

Elérhetősége: Apartments Budapest ittwww.linkcity.sokoldal.hu
Tetszett ez az oldal? Mutasd meg az ismerőseidnek is!